Turite klausimų? Susisiekite ☎️: +37067338583

Nemokamas greitas 🚀 pristatymas visiems užsakymams virš €60.00 visoje Lietuvoje 🇱🇹

Pasirinkite kalbą

Naršyti

Turite klausimų?

📞 Susisiekite telefonu +370 673 38583

Didmeninė prekyba

Registracija

Sekite mus

Saugūs atsiskaitymai

trust-symbols_a - siulu dama - saugus apmokejimai 2024

saugus-atsiskaitymas-paysera-transparent-siulu dama-nuo siulo iki mezginio

SIŪLŲ DAMA itin vertina ir saugo klientų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie SIŪLŲ DAMA nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

 

Kas mes esame

Mūsų tinklalapio adresas yra: https://siuludama.lt
Jūsų asmens duomenų valdytojas yra:

MB SIŪLŲ DAMA

Įmonės kodas: 305264665
Ginkūnų k.Šiaulių r. LT-81497
Tel: 8673-38583
El.p. [email protected]

 

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Pirkimui užtikrinti renkame

Vieta, IP adresas ir naršyklės tipas: mes naudosime tam, kaip apskaičiuotume Jums taikomus mokesčius ir pristatymo kainą.
Siuntimo adresas: paprašysime įvesti šią informaciją, kad galėtume, pvz., apskaičiuoti pristatymo kainą, prieš pateikdami užsakymą, ar išsiųsti užsakymą.

Kai atliksite apmokėjimą paprašysime pateikti šią informaciją: vardą, pavardę, el. pašto adresą telefoną,  pristatymo adresą ir vartotojo vardą su slaptažodžiu (jei esate registruotas narys).

Šią informaciją naudosime tokiais tikslais, kaip:

  • Siųsti jums informaciją apie jūsų paskyrą ir užsakymą.
  • Atsakyti į jūsų užklausas, įskaitant grąžinamąsias išmokas ir skundus
  • Atlikti mokėjimus išvengiat sukčiavimo
  • Sukurti paskyrą mūsų parduotuvėje
  • Laikytis teisinių prievolių, pvz., Mokesčių apskaičiavimo
  • Pagerinti mūsų parduotuvių pasiūlymus

Jei sukurtsite paskyrą, mes išsaugosime jūsų vardą, adresą, el. pašto adresą ir telefono numerį, kurie bus naudojami būsimiems užsakymams atlikti.

 

Užklausos forma 

Svetainėje turite galimybę atsiųsti mums žinutę. Jūsų kreipimosi duomenis (vardas,   el. pašto adresas, žinutės turinys) tvarkome siekdami sureaguoti į Jūsų kreipimąsi. Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – Jūsų sutikimas su mumis susisiekti.

 

Užklausos forma „Grąžinimai”

Svetainėje turite galimybę atsiųsti mums žinutę. Jūsų kreipimosi duomenis (Vardas, Pavardė, telefono nr.,  el. pašto adresas ir informacija apie pirktą prekę) tvarkome siekdami sureaguoti į galimybę grąžinti prekę ir sumokėtus pinigus.  Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – Jūsų sutikimas su mumis susisiekti.

 

Slapukai (cookies)

Kad svetainė tinkamai veiktų, į Jūsų įrenginį įrašome mažas duomenų rinkmenas, vadinamas slapukais. Tą patį daro dauguma interneto svetainių.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, IP adresą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Slapukai taip pat padeda surinkti statistinę informaciją apie svetainės lankomumą.

Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus, kurie reikalingi mūsų paslaugoms teikti.

 

Būtinieji slapukai:

Padeda atvaizduoti Jums interneto svetainės turinį Jūsų įrenginyje. Jų pagalba užtikrinama būtinasis interneto svetainės funkcionalumas. Būtinieji slapukai yra būtini tinkamam interneto svetainės veikimui. Be jų negalima sudaryti galimybės visapusiškai naudotis mūsų interneto svetaine:

 

PavadinimasGaliojimo laikas Aprašymas
PHPSESSIDSlapukas yra su atsitiktiniu unikaliu numeriu arba raidžių / skaičių eilute. Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.

Slapukas yra skirtas svetainės funkcionalumui realizuoti.

Jis nustato, kad esate tas pats asmuo, o ne naujas lankytojas. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.

 

 

Jei turite paskyrą ar prisijungėte prie mūsų tinklalapio, mes sukuriame:

 

PavadinimasGaliojimo laikas Aprašymas
wordpress_test_cookieSlapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Naudojamas patikrinti ar naršyklė palaiko slapukų įrašymą. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
wordpress_[hash]Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Vartotojo paskyros „secure ID” slapukas, naudojamas paskyros saugumui užtikrinti. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
wordpress_logged_in_[hash]Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas. Jei Jūs pažymite pasirinkimą „Prisiminti mane“, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.Skirtas atpažinti prisijungusį vartotoją sesijos metu. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
wp-settings-[hash],wp-settings-time-[hash]1  metus.Naudojamas tinklapio struktūros personalizavimui pagal vartotoją.  Slapukai nesaugo jokios asmeninės informacijos.

 

 

Jei įkeliate prekes į krepšelį ar atliekate užsakymą, mes sukuriame:

 

PavadinimasGaliojimo laikas Aprašymas
woocommerce_cart_hashSlapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Paskirtis: Šiame slapuke yra unikalus numeris/id, priskirtas jūsų vizitui svetainėje. Jis naudojamas susieti jus su prekėmis, kurias įsidedate į krepšelį. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
woocommerce_items_in_cartSlapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Šis slapukas įrašo kiekį prekių, kurias įsidedate į krepšelį. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos..
wp_woocommerce_session_Galioja 48 valandas.Šiame slapuke yra unikalus numeris/id, priskirtas jūsų vizitui svetainėje. Jis naudojamas tam, kad galėtume jums pateikti pagrindines e-prekybos funkcijas. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.

 

Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti svetainės funkcionalumą.

 

Techniniai slapukai

Techniniai slapukai užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje ar užduoti klausimą „Klauskite” užklausos formoje.

Pavadinimas Galiojimo laikasAprašymas
gdpr[consent_types]1 metaiUžtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
gdpr[allowed_cookies]1 metai
gdpr[privacy_bar]1 metai
sc_chat_chatbox_statusGalioja 24 valandasUžtikrina, galimybę užduoti klausimą „Klauskite” užklausos formoje.

 

Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą.

 

Statistikos / marketingo slapukai

Google analitics slapukai

„Google Analytics“ įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.“, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.“ yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti čia

PavadinimasGaliojimo laikasAprašymas
_ga2 metusSlapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
_gid24 valandasSlapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
_gat1 minutėNaudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymus
AMP_TOKEN30 s. iki 1 metųTuri raktinį žodį, kuris gali būti naudojamas norint gauti Client ID iš AMP kliento ID serviso. Kitos galimos reikšmės rodo atsisakymą, ateinančią užklausą ar klaidą iš Client ID išvedama iš AMP Client ID serviso.

Plačiau

 

Tai slapukai, kurie pagal lankytojo naršymo svetainėje istoriją pritaiko lankytojui internete rodomą reklamą, fiksuoja statistiką apie svetainės lankomumą, apsilankymų trukmę, naršymo kelią. Šie slapukai nėra įjungiami, iki kol nepateikiate sutikimo.

Statistikos / marketingo slapukų naudojimo teisinis pagrindas, slapukai naudojami Jūsų parinktims įsiminti, statistiniais ir rinkodaros tikslais – Jūsų sutikimas

 

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys – slapukai

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių (Youtube, Google, Facebook, Twitter, Pinterest ir  pan).

 

YouTube

Vaizdo įrašus įterpiame iš mūsų oficialaus „YouTube“ kanalo, naudodami „YouTube“ sustiprinto privatumo režimą.

Šiuo režimu jūsų kompiuteryje gali būti įtaisyti slapukai, kai spustelėsite „YouTube“ vaizdo įrašų leistuvą, bet žiūrint įterptus vaizdo įrašus sustiprinto privatumo režimu „YouTube“ nesaugos informacijos, pagal kurią būtų galima nustatyti vartotojo tapatybę.

Šie slapukai galioja 10 metus.

Slapukų pavyzdys: Visitor_info1_Live, Use_Hitbox, SID, LOGIN_INFO, use_hotbox, PREF, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVE

„Youtube“ privatumo politika čia

 

 

Jei dalinatės siuludama.lt svetainės informacija per socialinius tinklus:

Twitter privatumo politika čia

Pinterest privatumo politika čia

Google“ privatumo politika čia

Facebook“ privatumo politika čia

 

Kaip galima valdyti slapukų nustatymus?

Pranešimo lauke pasirinkus „Privatumo nuostatos“ arba Puslapyje „Asmeninė informacija“ pasirinkus „Privatumo nuostatos“, galite įjungti – išjungti statistikos / marketingo slapukus.

Slapukus galite valdyti ir per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba peržiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

 

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.
Jūsų duomenis gali peržiūrėti:
– svetainės turinio talpinimo tiekėjai
– rinkodaros paslaugų tiekėjai
– projekto vystymo komanda

 

Paysera

Mes priimame mokėjimus per Paysera. Jei pasirinkote šį mokėjimą Jūsų duomenys bus perduodami „Paysera“, įskaitant informaciją, reikalingą apdoroti ar palaikyti mokėjimą, pvz., Pirkimo sumą ir atsiskaitymo informaciją.

Daugiau informacijos rasite Paysera  privatumo politikoje.

Paypal

Mes priimame mokėjimus per PayPal. Jei pasirinkote šį mokėjimą Jūsų duomenys bus perduodami „PayPal“, įskaitant informaciją, reikalingą apdoroti mokėjimą, pvz., Pirkimo sumą ir atsiskaitymo informaciją.

Daugiau informacijos rasite PayPal privatumo politikoje.

Kurjeriai
Siekdami pristatyti prekes, naudojamės LP Express ir DPD kurjerio paslaugomis. Kurjeriui perduodami Jūsų užsakymo metu nurodyti duomenys (vardas, pavardę, el. pašto adresą telefono numeris, pristatymo adresas) reikalingi pristatymo paslaugai atlikti.

Daugiau informacijos rasite:
LP Express privatumo politikoje.
DPD: privatumo politikoje

 

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Duomenis, kurių tvarkymui būtinas Jūsų sutikimas arba gali būti pareikštas nesutikimas, nustojame tvarkyti šiais tikslais po Jūsų sutikimo atšaukimo (nesutikimo pareiškimo).
Statistinė Google Analytics įrankiais ir kitų slapukų pagalba surinkta informacija paprastai naudojama iki 3 metų.

Jei išsiunčiate užklausimus per kontaktų formas, duomenys keliauja į [email protected] kurie saugomi iki administratoriaus peržiūrėjimo bei atsakymo į paklausimą.

 

Vaikų asmens duomenys ir privatumas

Internetinė parduotuvė ir joje teikiamos paslaugos yra skirtos asmenims nuo 16 metų, todėl Siūlų dama sąmoningai nerenka ir netvarko vaikų iki 16 metų Asmens duomenų. Tačiau Siūlų dama pažymi, kad tėvai turi teisę pateikti Siūlų dama savo sutikimą, jeigu jų nepilnametis vaikas iki 16 metų norėtų naudotis siuludama.lt internetine parduotuve ir jos suteikiamomis galimybėmis, pavyzdžiui, įsigyt prekę ar paslaugą. Jums sužinojus, kad Jūsų vaikas pateikė siuludama.lt asmeninę informaciją be Jūsų sutikimo, susisiekite su duomenų valdytojo nurodytu adresu.

 

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Galite tai atlikti puslapyje „Asmeninė informacija“ arba kreiptis į asmens duomenų valdytoją. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams (pvz., sąskaitos faktūros, sutartys ir pan).

 

Kaip galima ištrinti savo duomenis

Puslapyje „Asmeninė informacija“ laukelyje „Ištrinti duomenis“ bei patvirtinus gautą užklausą el. pašte arba informavus el. paštu [email protected] Duomenis ištinsime per 30 d.d.

 

Kaip galima ištaisyti savo duomenis

Puslapyje „Asmeninė informacija“ laukelyje „Ištaisyti duomenis“ bei patvirtinus gautą užklausą el. pašte, arba informavus el.paštu [email protected]  Duomenis ištaisysime per 30 d.d.

 

Kaip galima pateikti skundą

Puslapyje „Asmeninė informacija“ laukelyje „Pateikti skundą “ bei patvirtinus gautą užklausą el. pašte, arba informavus el. paštu [email protected]  Atsakysime į skundą per 30 d.d.

 

Kaip galima sužinoti kokius duomenis apie mane saugote

Puslapyje „Asmeninė informacija“ laukelyje „Atsisiųsti savo duomenis “ bei patvirtinus gautą užklausą el. pašte, arba informavus el. paštu  [email protected]  Atsakysime per 30 d.d.

 

Kokias duomenų apsaugos procedūras mes naudojame

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

SIŪLŲ DAMA darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir siuludama.lt svetainės lankytojus.

Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.

 

Kokias svetainės apsaugos procedūras mes naudojame

Svetainėje naudojamas Letsencrypt.org SSL sertifikatas

  • Patvirtinta svetainės tapatybė (lankomės tikrojo domeno savininko svetainėje, o ne esame nukreipti į įsilaužėlių padirbtą serverį)
  • Užšifruoti visi tarp serverio ir naršyklės perduodami duomenys – (tinklo įsilaužėliai nebegali jų nuskaityti).
  • Užtikrintas duomenų vientisumas ir originalumas (pakeliui esantys maršrutizatoriai negali pakoreguoti ar cenzūruoti persiunčiamos informacijos).

Daugiau informacijos https://letsencrypt.org

Slaptažodžio saugumo vadovas

Jis skatina, kad visi, turintys prieigą prie savo paskyros, naudotų tvirtus slaptažodžius. Be to, siekiama laikytis OWASP 10 saugumo standarto

 

Reguliuojamų veiklos sričių informacija

Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas [email protected].

 

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

SIŪLŲ DAMA privatumo ir slapukų politiką, apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje siuludama.lt

Atnaujinta 2018-07-12

 

Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje 🇱🇹

Visiems užsakymams virš €60

14 dienų prekių grąžinimas

14 dienų pinigų grąžinimas

Prekių pristatymas visame pasaulyje

100% Saugūs Apmokėjimai

Paysera / Klix / PayPal / MasterCard / Visa / Stripe